Média szakmai felelősségbiztosítás

A marketing, PR és kommunikációs ügynökségek rengeteg jó ötlettel, megoldással segítik ügyfeleik munkáját. Az elvégzett munka után az esetek nagy többségében az ügyfelek elégedettek, mert rengeteg új érdeklődő, vagy ügyfél érkezett, vagy akár 15%-al több helyre jutott el az üzenet mint a korábbi kampányoknál. 

Előfordulnak azonban olyan esetek is, amikor nem elégedett az ügyfél, mert:

- A kreatív ötlet és megvalósítás ellenére a kampány negatív színben tűnteti fel az ügyfelet,amely során súlyos, akár több 10 millió Ft-os veszteség  érheti ügyfélvesztés, vagy akár a jó hírnevén esett csorba kapcsán. 

- Szakmai, kivitelezési hiba miatt nem a megfelelő információ kerül a sajtóanyagra, prospertusra, interneten meghirdetett akcióba. Ez szintén súlyos összegekbe kerül az ügynökség megrendelőjének, aki kárigénnyel fog élni a hibát vétővel szemben. 

A biztosítási piac megnyugtató megoldást kínál a PR, marketing ügynökségek, kiadók, nyomdák számára a szakmai hibák következtében fellépő kárigényekkel kapcsolatban. 

Szakmai tevékenység, melyekre kiterjesztehtő a fedezet:

 1.  Rádió és televízió;

 2.  Újságok, magazinok, könyvek, telefonkönyvek, szaknévsorok,zeneművek, filmek, filmszövegek,            forgatókönyvek, színházi művek, elektronikus és videó anyagok kiadása,

 3.  Reklámtevékenység, arculattervezés, webdesign, grafikai tervezés, logók és védjegyek tervezése,           médiatervezés és vásárlás, piackutatás, PR szolgáltatások, DM szolgáltatások,  nyereményjátékok,     vetélkedők, kampányok tervezése és szervezése;

 4.  Nyomdai szolgáltatások.

A biztosítási fedezet kiterjed:

- Szakmai hiba következtében ügyfél által támasztott kárigényekre

- Jogi védekezési költségekre

- Jóhírnév helyreállításának költsége, PR tanácsadók, kríziskommunikáció költségei

- Személyhez fűződő jogok megsértése miatt érvényesített kárigények

- Szellemi alkotáshoz fűződő jogok megsértése kapcsán érvényesített kárigény

- Leányvállalati fedezet

A Dr.Risk Pénzügyi Tanácsadó Kft a szakmai felelősségbiztosítások specialistájaként segít kidolgozni a megfelelő biztosítási védelmet!A biztosítási ajánlat kidolgozásához egyedi adatlap kitöltése szükséges!

További információval, adatlap kéréssel kapcsolatban keressen bennünket:

 

 

 

 

 

Dr.Risk - a speciális kockázatok szakértője - info@drrisk.hu - + 36 1 700 4252

Adatvédelmi nyilatkozat