Munkáltatói hűség programok - Adó és járulékmentes juttatások       

Magyarországon a vállalatok számára egyre nagyobb kihívás a megfelelő képesítéssel rendelkező   munkaerő felkutatása, és talán ennél is nehezebb a megtartása. A dolgozók számára kínált adó és járulékmentes juttatási lehetőségek száma erősen korlátozott, azonban léteznek olyan biztosítási programok, amelyek segítségével jelentős értéket tudnak biztosítani a cégek dolgozók számára, amely által növelhető a munkavállalók hűsége a munkáltatóhoz. Ezen programok alkalmasak akár a menedzsment, akár a szakemberek, irodai, vagy fizikai dolgozók számára igazi értéket adó, nem pénzbeli juttatási formák kiegészítésére.

 1. Egészségbiztosítás – nyugodtan a mindennapokban

Egyik legfőbb értékünk az egészségünk, és komolyabb gond esetén szinte bármit megtennénk gyógyulásunkért. A magyar egészségügyi ellátó rendszer baj esetén sajnos nem tud elvárásainknak megfelelve időben és minőségben szolgáltatást nyújtani. Az Egészségprogramok egyedi kialakítása megfelelő megoldást nyújt a rendszeres (évenkénti) preventív egészség megőrzési szűrővizsgálati programokra, betegség esetén a megfelelő kezelést nyújtó intézmény azonnali felkutatásában, és az általa nyújtott szolgáltatás megszervezésében – legyen szó akár egy nagy értékű diagnosztikai vizsgálatról – és a gyógyuláshoz vezető út finanszírozásának megteremtésére neves belföldi vagy akár külföldi intézményekben, kórházakban.

Az adó és járulékmentes juttatási formának köszönhetően a munkáltató által vásárolt csomag esetén több mint 50% kedvezőbb díjon biztosítható a munkavállaló, mintha munkabérből  vásárolja meg egyénileg a terméket. A termék választható cafeteria elemként, illetve egyéni csoportképzéssel is kialakítható.

A privát egészségbiztosítási ellátás automatikus szolgáltatási elemei:

 • Járóbeteg szakellátás, bármely típusú magán szakorvosi vizsgálattal
 • Éjjel- nappal házhoz hívható orvosi segítség, Budapest és 20 km-s körzetében
 • Egynapos sebészeti beavatkozások
 • Orvosi képalkotó diagnosztikai szolgáltatások (PET-CT, CT, MR stb)
 • Non-stop egészségügyi információs vonal: 24 órás orvosi call center szakorvosokkal.
 • Második orvosi szakvélem

    Az alapellátást tovább bővíthető:

 • Szűrővizsgálatok
 • Kórházi csomagok
 • Kritikus betegségek esetén összegbiztosítás

   2. Csoportos élet-, baleset,- és betegségbiztosítások

Egy cég a gazdasági eredményességén felül akkor válhat igazán sikeressé, ha munkavállalóiról az anyagi megbecsülésen túl, felelős munkáltatóként is gondoskodik. Napjainkban egyre nagyobb jelentősége van a béren kívüli juttatásoknak, hiszen egyre nagyobb a verseny a munkavállalókért.

A csoportos élet-balesetbiztosítások költséghatékony és motiváló juttatás, az alkalmazottak számára, hiszen több millió forintos baleset és  kockázati életbiztosítási összegek az egyéni díjak 10 %-ért megvásárolhatóak a cégek számára csoportos szerződés létrehozása esetén. MIndez adó és járulékmentesen adható a munkavállalók számára.

A csoportos élet-, baleset,- és betegségbiztosítás a legnehezebb pillanatokban nyújt segítséget a munkavállalóknak (biztosítottak) és családtagjaiknak, ezzel is bizonyítva számukra azt, hogy munkáltatójuk (szerződő) az anyagi juttatásokon túl is kifejezi a megbecsülését.

    Munkáltatói előnyök

 • A csoportos élet-, baleset- biztosítási csomag kitűnő megoldást nyújt arra, hogy mint munkáltató kedvező áron, a jogszabályok által biztosított lehetőségeket kihasználva, szabályos körülmények között, értékes többlet-juttatást nyújtson munkavállalóinak.
 • A csoportos élet-, baleset,- és betegségbiztosítások a vállalatnak a munkavállaló iránt érzett felelősségét, gondoskodását fejezik ki, s ezzel, az anyagi megbecsülésen túl, növelik a dolgozó kötődését a vállalathoz.
 • A munkavállalókra kötött biztosítások díja a munkáltató részéről költségként elszámolható adó és járulékmentes juttatásnak számít.
 • A biztosítók által kínált rugalmas konstrukció lehetővé teszi azt is, hogy az eltérő munkakörben dolgozó munkavállalók egymástól különböző biztosítási szolgáltatásban részesüljenek.

    Munkavállalói előnyök

 • A megfelelően összeállított biztosítási csomag a munkavállaló számára hatékony védelmet biztosít a legkülönbözőbb veszélynemek esetére,
 • baleset, betegség esetén a munkavállalónak egy tragédia esetén az örökösöknek, kedvezményezetteknek gyors anyagi segítséget nyújt,
 • A csoportos élet-, baleset- és betegségbiztosítás jóval kedvezőbb díjjal köthető meg, mint az egyénileg fizetendő biztosítások.

 Munkáltatói hűség program biztosítási termékei hatékony eszközei a munkavállalók munkájának elismerésére, és hosszútávú ösztönzői lehetnek a loyalitás növelésében.

Adó és járulékmentesen költségelhető biztosítási termékek nem csak cégek, hanem sport, vagy egyéb tevékenységű egyesületek számára is igénybe vehető.

Kérje kötelezettségmentes ajánlatunkat, lépjen kapcsolatba velünk most:

Dr.Risk - a speciális kockázatok szakértője - info@drrisk.hu - + 36 1 700 4252

Adatvédelmi nyilatkozat