Vigyázat kiberveszély!!

Vigyázat kiberveszély!!

Tárol értékes adatokat számítógépein?
 

Napjainkban egyre nagyobb jelentősége van  az élet minden területén az információnak, amelyet természetesen elektronikusan tárolunk. Elég egy apró belső hiba, vagy akár szándékos adatlopás, és vállalatunktól  értékes adatok szivároghatnak ki, amelynek következtében súlyos kártérítési összegeket, illetve bírságokat kell fizetnünk.

Adatvédelmi felelősség: mi is ez pontosan?

Minden cég felelősséggel tartozik az adatokért, melyeket az ügyfeleiről tárol. Az adatvédelmi felelősség kérdésköre egyre nagyobb jelentőséghez jut, mert elég csak egy apró adattárolási hiba, és nemcsak ügyfeleink, hanem harmadik személyek is károkat szenvedhetnek.

A hatóságok Magyarországon – úgy, mint Európa más országaiban is – évről évre nagyobb hangsúlyt fektetnek a tájékoztatásra, megelőzésre és ezzel együtt a bírságolásra is.

Csökkentse kockázatait az adatvédelmi felelősségbiztosítás segítségével!

Az informatika világában az adatok jelentik a legnagyobb értéket (ezt a virtuális támadók is tudják!), melyet még a legfelkészültebb vállalkozások sem tudnak  teljeskörűen megvédeni. Amikor megtörténik a baj, az adatvédelmi felelősségbiztosítás életmentő lehet. Adatszivárgás, adateltulajdonítás miatti veszteségek mellett a kivizsgálások költségeit és akár a jogi védekezés során felmerülő költségeket is fedezheti.


Hogy mindez mire nyújt fedezetet?

  • A társaság jó hírnevének védelme
  • Felelős vezető jó hírnevének védelme
  • Adatalanyok értesítése
  • Elektronikus adatok
  • Pénzügyi következmények enyhítése
  • Hálózatbiztonság
  • Vizsgálati költségek és bírságok
     

Ugye Ön sem szeretne bajba kerülni?


Jelentkezzen az info@drrisk.hu emailcímen szakmai felelősséggel kapcsolatos telefonos konzultációnkra.

Dr.Risk - a speciális kockázatok szakértője - info@drrisk.hu - + 36 1 700 4252

Adatvédelmi nyilatkozat