Az alábbi rövid kérdőív segítségével kérhet vezetői felelősség biztosítási ajánlatot, amennyiben az Ön által képviselt jogi személy Magyarországon bejegyzett Zártkörű Részvénytársaság (Zrt), Korlátolt Felelősségű Társaság(Kft), Egyesület, Alapítvány, Szövetkezet formában működik. Amennyiben az Ön által képviselt jogi személy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (Nyrt),  illetve külföldön bejegyzett társaság, vagy Pénzintézeti tevékenységet végez kérjük emailen vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink egyedi ajánlatot fognak kidolgozni Önök számára.

Cég neve:
Cég címe:

Éves árbevétel:

Kártérítési limit:

Név:
Titulus:
Email:
Telefonszám:

Kérdések:

1) Végez az Ön által képviselt társaság illetve leányvállalataik pénzintézeti tevékenységet?

2) Rendelkezik az Ön által képviselt társaság bármilyen eszközzel, (pl: vagyontárgy, befektetéssel, érdekeltséggel) az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában?

3) Jegyzik az Ön által képviselt társaság illetve leányvállalataik értékpapírjait bármely tőzsdén?

4) Az Ön által képviselt társaság legutóbbi auditált mérleg szerinti saját tőkéje negatív?

5) Amennyiben az Ön által képviselt társaság legutóbbi audilt mérleg szerinti adózott eredménye negatív, a veszteség összege nem haladja meg a saját tőke 25%-át? (Amennyiben pozitív a mérleg szerinti eredmény a NEM választ jelölje)

6) Az Ön által képviselt társaság jelenlegi és korábbi vezető tisztségviselőivel, felügyelő bizottsági tagjaival és vezető állású alkalmazottaival szemben korábban érvényesítettek kárigényt illetve tudomása van olyan kárkörülményről, amely a megkötésre kerülő biztosítás fedezeti körébe tartozó kárigényhez vezethet?

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.